Resurse CS,Jocuri Online Si Multe Altele


Share | 
 

 Adaugarea serverului de CS:S in lista de net

Go down 
AuthorMessage
xPlode
Admin Forum
Admin Forum
xPlode

Posts : 265
Join date : 26/08/2011
Age : 21

PostSubject: Adaugarea serverului de CS:S in lista de net   Sun Sep 04, 2011 7:58 am

Ca si la serverele de Counter-Strike 1.6, dupa ce ai instalat si ai patchuit serverul de Counter Strike Source, primul lucru pe care il ai de facut este sa te asiguri ca serverul se va vedea in lista publica la internet.

Daca serverul este Steam Only (nu i-ai pus patch-ul no steam), si vrei ca pe server sa nu intre decat jucatori cu Steam, atunci nu mai e nevoie de aceasta etapa.

In schimb, daca serverul este patchuit pentru no steam si vrei ca pe el sa intre si jucatori care nu au steam, va trebui sa inscrii serverul in[You must be registered and logged in to see this link.]

Pentru a inscrie servereul, in primul rand pornesti serverul, apoi intri pe linkul mentionat mai sus - unde vei gasi in josul paginii un mic formular :

Treci acolo ip-ul si portul serverului tau, dai Add Server si astepti un timp (de obicei 30-40 de minute) pana cand serverul va fi indexat de ei. cand va incepe sa intre lume pe el, inseamna ca serverul a fost adaugat la MasterServers.

Daca ai ip dinamic va trebui sa iti faci prima data o adresa DNS pe [You must be registered and logged in to see this link.] , apoi sa inscrii in formularul de pe setti adresa si portul. (ex: servercss.no-ip.com:27015).

Portul default al serverelor de CS Source este 27015 . El poate fi schimbat in linia de comanda pe care o treci la Target, in shortcut-ul executabilului serverului.

Daca ai un server pornit, pe portul default 27015, si vrei sa mai pornesti unul, acesta va porni automat pe portul 27016, deci nu trebuie sa-ti bati capul cu linia de comanda.
Back to top Go down
View user profile http://csresurse.4rumer.ro
 
Adaugarea serverului de CS:S in lista de net
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Resurse CS,Jocuri Online Si Multe Altele :: Alte Jocuri :: Counter Strike Source-
Jump to: