Resurse CS,Jocuri Online Si Multe Altele


Share | 
 

 Counter-Strike: Global Offensive

Go down 
AuthorMessage
xPlode
Admin Forum
Admin Forum
avatar

Posts : 265
Join date : 26/08/2011
Age : 21

PostSubject: Counter-Strike: Global Offensive   Sun Sep 04, 2011 6:45 am

Counter-Strike: Ofensiva Global (CS: GO) se va extinde asupra gameplay-ul de acţiune echipa pe bază de faptul că un pionier cand a fost lansat acum 12 ani.

CS: GO caracteristici hărţi noi, personaje, arme şi oferă şi versiuni actualizate ale conţinutului clasic CS (de_dust, etc). În plus, CS: GO va introduce noi moduri de joc, matchmaking, placi de lider, şi mai mult.

"Counter-Strike a luat industria jocurilor de noroc prin surprindere atunci când MOD puţin probabil ca a devenit cea mai jucate on-line de acţiune joc pentru PC din lume, aproape imediat după lansarea sa în august 1999," a declarat Doug Lombardi de la Valve. "Pentru ultimii 12 ani, ea a continuat să fie unul dintre jocurile cele mai jucate din lume, titlu turnee competitive jocuri de noroc si vanzarea de peste 25 de milioane de unităţi în toată lumea în întreaga franciză CS:. GO promite să se extindă pe" CS premiat Modul de joc şi-l dă pentru gamerii de pe PC, precum şi consolele Next Gen şi Mac. "

CS: GO este dezvoltat de Valve, în cooperare cu Seattle pe bază de Path Entertainment ascunse. Titlul este destinat pentru lansare la începutul anului 2012 şi vor fi redate în acest an şi prim-PAX Eurogamer Expo.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile http://csresurse.4rumer.ro
 
Counter-Strike: Global Offensive
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Resurse CS,Jocuri Online Si Multe Altele :: Alte Jocuri :: Kit-uri CS-
Jump to: