Resurse CS,Jocuri Online Si Multe Altele


Share | 
 

 Regulile Forumului!!! obligatorii pentru membri!

Go down 
AuthorMessage
xPlode
Admin Forum
Admin Forum
avatar

Posts : 265
Join date : 26/08/2011
Age : 21

PostSubject: Regulile Forumului!!! obligatorii pentru membri!   Sat Sep 03, 2011 6:54 am


- In momentul in care postati ceva, folositi un limbaj decent si postati intotdeauna linkul cu pagina oficiala pentru resurse, softuri, etc.
- NU postati chestiuni care incalca drepturile de autor!
- Scrieti un titlu sugestiv la subiect - astfel incat sa intelegem din titlu ce problema aveti sau la ce face referire subiectul si care sa fie usor de gasit cu SEARCH-ul din Google si din forum
- NU puneti caractere speciale in titlurile subiectelor (gen / [ & * @ etc)
- Scrieti romaneste, nu R0m@n3$hT3; si nu folositi limbaj tip sms (prescurtari) sau de chat!
- Puteti pune de exemplu la un soft trial sau freeware si un link alternativ de download, dar obligatoriu sa existe linkul paginii oficiale.
Exemplu:
Code:
 
Addons deathrun linux
Autor: cutarescu care este
link oficial: www.bla-bla-tralala.com
download (puneti linkul original de download - pentru ca la softuri, acolo exista help, faq, etc - oficiale)
download: (eventual link de download alternativ, de filefront, etc)

- raspundeti concret! fara offtopic, fara mesaje scurte, inutile sau deja postate!
- offtopic = reprezinta devierea de la subiectul care se discuta
- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- nu se accepta sub nicio forma limbajul obscen, vulgar, rasist sau discriminatoriu sau semnaturi / avatare de acest gen!
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!
- folosirea cuvintelor sau inregistrarea cu nume obscene/jignitoare duce la restrictionarea accesului, stergerea contului, etc.
- este interzis orice atac la persoana. Discutati ideea, nu persoana !
- nu aveti voie sa deschideti topicuri cu referire exacta la un site in scopul obtinerii de vizite, se considera reclama !
- folositi CAUTAREA si apoi intrebati pentru ceva daca nu exista pe forum! Numele topicurilor create trebuie sa reflecte continutul subiectului pe care se discuta. Nu vor fi permise topicuri de genul: help, ajutor pls, cum fac, etc
Deci rog moderatorii sa verifice aceste chestiuni, iar in caz de nerespectare sa editeze corespunzator mesajele sau sa le stearga

Cand faceti voi tutoriale, postati imagini pe care sa scrie www.csresurse.4rumer.com sau daca nu contin imagini, postati cumva in interiorul textului un link de genul http://www.csresurse.4rumer.com forum/ sau www.csresurse.4rumer.com (deci inclusiv cu http:// - ca sa fie link).

Daca luati tutoriale sau resurse din alta parte, postati sursa tutorialului cu link si numele autorului, de exemplu: Sursa:
csresurse.4rumer.com

Nu postati chestiuni neverificate, expirate, cu linkuri invalide sau scrise gresit si nu copiati de la altii!

Scrieti un titlu sugestiv la subiect - astfel incat sa intelegem din titlu despre ce tutorial este vorba sau la ce face referire subiectul si care sa fie usor de gasit cu SEARCH-ul din Google si din forum

Moderatorii, va rog sa verificati aceste aspecte, sa editati topicurile, titlurile subiectelor, inclsiv cele de la help, sa atrageti atentia postatorilor, sau sa le mutati la recycle bin, dupa caz, specificand si motivul astfel:

moderator cutare edit: linkul ete invalid. mutat la cos.
Code:
Conditii de utilizare a forumului
Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat.
Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Back to top Go down
View user profile http://csresurse.4rumer.ro
 
Regulile Forumului!!! obligatorii pentru membri!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Resurse CS,Jocuri Online Si Multe Altele :: Zona Administrativa :: Reguli Forum!!!-
Jump to: