Resurse CS,Jocuri Online Si Multe Altele


Share | 
 

 Reguli moderatori!!!

Go down 
AuthorMessage
xPlode
Admin Forum
Admin Forum
xPlode

Posts : 265
Join date : 26/08/2011
Age : 21

PostSubject: Reguli moderatori!!!   Sat Sep 03, 2011 6:53 am

Aici aveti cateva sfaturi, si reguli ce trebuie sa le urmati, ca sa ajutati la mentinerea acestei comunitati active.
1 : nu uitati ca fiind moderatori, aveti atat rolul de a mentine o discutie in limita bunului simt, cat si de a deschide subiecte demne de dialog. Nu fiti doar prezenti ca umbre, care mai apar din cand in cand, si sterg 5 mesaje, ci mai deschideti cate un topic, si urmariti-i evolutia, contribuiti. Informati-va pe net, gasiti lucruri interesante, si informati-i si pe ceilalti prin acest forum.
2 : mai important decat orice altceva, CITITI cu fiecare intrare pe forum, TOT ce s-a scris. Va ajuta interfata, prin semnalarea cu simbol diferit, la mesajele noi. Acest lucru ajuta sa vedeti cand un utilizator gen k1d posteaza numai tampenii, sau sa observati mai usor cand intr-un topic mai vechi apar balarii sau injurii. Aplicati sanctiuni.
3 : nu abuzati de stergerea mesajelor. Daca eroarea este mica, aplicati si EDIT cu mentionarea numelui moderatorului bolduit si scris cu rosu, si a mesajului acestuia SUB mesajul original, explicand motivul editarii, si rugamintile voastre.
4 : CITITI REGULAMENTUL FORUMULUI, SI NU VA DEPARTATI DE EL. Ca moderatori, repet, sunteti un exemplu. Nu folositi emoticoane in exces, nu abuzati de capsloc, nu mai puneti titluri inutile sau fara tangenta la subiectul mesajului etc.
5 : in calitate de moderatori, aveti dreptul de a sugera modificari pe forum, atat de ordin formal (imagini culori impartire s.a.m.d) cat si de ordinul continutului. Faceti uz de acest drept, in topicul dedicat.
6 : in calitate de moderatori, aveti obligatia sa actionati imediat ce ati constatat o neregula. Mai jos veti avea cateva din cele mai des intalnite probleme, pe care trebuie sa le rezolvati.


Probleme de urmarit :

Warez (soft furat) sau crack-uri, seriale, link-uri de download la orice altceva decat FREEWARE (sau opensource software)
trebuie EDITAT, scos tot ce trimite catre astfel de programe, si dupa 5 zile, sau dupa ce a postat cel care a scris mesajul respectiv, sters topicul, sau mesajul editat.

Injuraturi : daca cineva injura, si forumul nu cenzureaza, aplicati voi cenzura, editand si introducand o serie de ******, si totodata atentionand sub mesaj, dupa numele moderatorului scris bold cu rosu, ca nu este permis un astfel de limbaj, urmand a fi banat de pe forum, daca nu isi schimba conduita.
Tot sub aceasta categorie intra si imaginile cu caracter pornografic sau deplasat, deranjant s.a.m.d.

Avatare, semnaturi sau imagini prea mari : Daca aveti timp, editati imaginile excesiv de mari, si inlocuiti-le cu alta versiune uploadata de voi, cu imaginea redimensionata, sau inlocuita de un thumbnail cu link la imaginea integrala. La avatare, trimiteti mesaj membrului care incalca aceasta regula, rugandu-l sa se ocupe in acest sens. Daca nu va raspunde si nu se ocupa, trimiteti un mesaj cu numele utilizatorului si problema observata unui ADMINISTRATOR al forumului, rugandu-l sa se ocupe.

Abuz de emoticoane, nerespectarea regulamentului forumului. Sunteti moderatori, ghici oare ce ar trebui sa faceti.

Abuz de POST REPLY sau NEW TOPIC, actionati stergand mesajele in exces, lasand unul singur, in ordinea utilitatii, in care aveti dreptul fie sa editati mesajul postatorului, fie sa postati voi, rugandu-l sa nu mai exagereze. Se aplica si la Double-Post.
Back to top Go down
View user profile http://csresurse.4rumer.ro
 
Reguli moderatori!!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Resurse CS,Jocuri Online Si Multe Altele :: Zona Administrativa :: Reguli Forum!!!-
Jump to: